Pauline

Pauline1-300Sinds 2013 ben ik, Pauline van Cromvoirt, gestart met mijn bedrijf Glanskracht. Ruim 25 jaar heb ik gewerkt in de reclame en fondsenwervingswereld. Mijn hart, passie en kracht liggen bij het contact met relaties. Contact is voor mij samenwerken met je vrijwilligers, samenwerken met gevers: grote of kleine, samenwerken met je klanten, samenwerken met je collega’s en je netwerken. Door samen te werken organiseer je evenementen, financier je projecten, maak je een mooie campagne, creëer je in co-creatie. Met glanskracht als resultaat.

Mijn ondernemerschap gecombineerd met idealisme -met hart voor people, planet, profit- bied ik als coach, trainer, mensen, bedrijven en fondsenwervende instellingen graag mijn expertise aan.

Hart voor mensen

De rode draad in mijn leven zijn mensen en hun gedrag. Zij vormen mijn inspiratiebron. Na diverse communicatie en marketing opleidingen (NIMA A, -B, Reclame & Fondsenwerving) ben ik mij met coachingsopleidingen (NLP, TA, Systemische Werken) mensen en hun gedrag vanuit het ‘hart’ verder gaan verdiepen. Ik merkte bij vrijwilligers en relaties die vaardigheden inzetten vanuit het hart niet alleen ‘echt’ zijn maar ook hoger resultaat boeken. Echt raakt en is dus ook effectief.

Wat mij interesseert is: wat drijft mensen? Wat maakt dat iemand in beweging komt om iets anders te gaan doen, een goed doel steunt, vrijwilligerswerk doet of geld geeft? Of juist ongelukkig is met zijn leven? Welke talenten en verlangens zijn nog niet ontwaakt? Waar zit de glans? En waar kan je weer wat wrijven en poetsen? Naar mijn mening zit de kracht van mensen in mensen zelf. Ik zie een goed contact als dé basis voor verbinding, betrokkenheid en daarna duurzaamheid voor een organisatie. Ik draag graag over hoe dat werkt en hoe je daarin succesvol kunt zijn. Ik ben een zaaier, bouwer, verbinder en uitbouwer en als coach.

Bespeuren, boeien, betrekken, begeleiden, binden, bloeien

Mijn relatiemodel is de relatieroos: ‘bespeuren, boeien, betrekken, begeleiden, binden, bloeien’. Deze formule heb ik succesvol toegepast in samenwerking met vrijwilligers bij KWF Kankerbestrijding. Een tevreden relatie of vrijwilliger glanst en dat straalt af op de omgeving. Dit verbindt weer nieuwe mensen. Ik word blij als ik anderen kan laten glanzen met mijzelf als instrument.

Successen

Het was een voorrecht om in 2006 het vrijwilligersevenement SamenLoop voor Hoop van KWF Kankerbestrijding met succes te mogen introduceren. Het resultaat is van één evenement in 2006 naar meer dan 100-den evenementen in 2016 die totaal ruim 11.300.000 opleverden.

Zelfstandig

Ik geloof in verbinding en  ‘samenwerken’. Om mij heen heb ik een netwerk van andere professionals zoals coaches, trainers, collega-fondsenwervers en boeiende enthousiaste ondernemers.

Kernwaarden

Mijn kernwaarden zijn: verbinding, authenticiteit, ontwikkeling, betrokkenheid en doelgerichtheid.

Spreekt je dit aan, neem graag contact op!