• Wil je je eigen ‘glans’kracht weer ervaren?

  • Wil je nieuwe mogelijkheden ontdekken?

  • Wil je helder krijgen wat jouw kwaliteiten en talenten zijn?

  • Wil je betere relaties: thuis, op werk?

Wie?

Ik coach graag mensen die willen groeien. Personen die ervaren dat ze onvoldoende hun potentie leven. Wel ergens weten dat ze kunnen maar nog onvoldoende handvatten hebben hoe. Personen die willen bloeien en glanzen. Thuis of op het werk: managers, coördinatoren, fondsenwervers, teamleiders, specialisten en moeders.

diamant250

Waarom?

Mijn visie is dat iedereen alle kwaliteiten in huis hebben, maar dat ze nog lang niet allemaal zijn wakker ‘gekust’. Zijn ze ontdekt en zet je ze in, dan ga je meteen glanzen. Dát maakt je aantrekkelijk en daarmee krachtig en succesvol. Als gids laat je je kwaliteiten herkennen zodat je ze vervolgens effectief kan inzetten.

Hoe ik werk?

Mijn eigen verhaal als ‘laatbloeier in vrouwelijke kracht’ gebruik ik als inspiratiebron. Gecombineerd met mijn enthousiaste energie en deskundige coachingsvaardigheden in NLP| Transactionele Analyse| Systemisch werk bied ik jou graag ook resultaat. Wie zijn ‘eigen authentieke’ kracht gebruikt, krijgt glans als resultaat. Die glans wordt weerspiegeld en komt bij je terug in succes, geluk in je leven en werk.

We maken eerst kennis tijdens een intake. Ik luister graag naar jouw verhaal, je vraag en  wat je je wilt bereiken. Als we na afloop beiden het gevoel hebben dat het klikt en we verder willen, maak ik een coachingsvoorstel. Dat aanbod bestaat uit een aantal coachsessies van 1,5 uur.

Enkele reacties

Prettige coach, goede klik. Met aandacht en zorg maar ook ‘stevige’ gesprekken en ergens op doorgaan. Heel fijne manier van connecten. Heel veel dank voor fijn gesprek met zeer positief resultaat in zo’n korte tijd”  Petra H, bij coaching persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit

Pauline heeft mij geholpen om de cirkel weer rond te maken en mij weer contact laten maken met mijn diepste ik. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Kathelijne

“De coaching heeft inderdaad doorgewerkt want ik merk dat ik makkelijker omga met mijn leidinggevende. Verdienste van de coaching is vooral dat ik me beter bewust ben geworden van mijn eigen houding.Marina

“Pauline is een goede coach en lerares. Het is fijn om met haar samen te werken. Ik heb heel veel geleerd van Pauline. Ze laat je nadenken over wat je doelstellingen zijn en hoe je ze kunt bereiken. Ik heb dankzij Pauline veel inzicht gekregen in wat ik kan en ga vol energie door met mijn doelstellingen. Bedankt voor je inzet, tijd en enthousiasme.” Cindy Veensma – Stichting Bobby Charity

 

Sessies

In mijn coachsessies onderzoeken we samen jouw kwaliteiten, belemmeringen, valkuilen, waarden, overtuigingen, verlangens en kracht. We gaan vooral doen; soms betekent dat ook huiswerk. Uiteindelijk willen we jouw kracht laten glanzen. Daarvoor is durf en moed nodig, toewijding en authenticiteit. Maar we gaan tijdens de sessies ook plezier beleven.

Tarief

Laat je hier niet in weerhouden om in contact te komen. We kijken samen wat, hoe en wat het beste bij je past. Ik help je graag. Jouw succes is mijn glanskracht!

Strippenkaart

Naast een op maat gemaakt coachingstraject is het ook mogelijk om 10 sessies af te nemen. De 11e is dan gratis. Het voordeel is dat je zelf  bepaalt wanneer je van mijn coaching gebruik wilt maken. Ook andere mensen in jouw organisatie kunnen gebruikmaken om te klankboarden. Skype of telefonisch behoren ook tot de mogelijkheden.

Een eerste kennismaking sessie van 1 uur (ter waarde van € 195,- ex btw) is gratis.

Neem contact met mij op.

nvpvp