Training

  • leiderschap2roodWil je als teamleider en je medewerkers glansrijk succes?

  • Wil je een training effectieve communicatie voor duurzame relaties?

  • Wil je een workshop ongekend vermogen en kracht?

  • Ben je opzoek naar een inspirerend en pakkende teambuildingsdag?

  • Wil je je collega’s, vrijwilligers trainen én samen resultaat laten halen?

Vorm

Glanskracht biedt:

Een greep uit In-company trainingen:

·       Training effectieve communicatie

Heb je dat het enorm klikt en daarna alles mogelijk is? Of heb je dat lastige schurende gesprek met iemand en waar je moedeloos van wordt? In deze training leer je wat communicatie is, je maakt kennis met verschillende communicatiestijlen. Je leertje eigen stijl te herkennen en dat bied je handvaten voor een effectief contact met je collega’s, je klanten, je peers.

·         Samenwerken vanuit hart en talent

Kennismaken, samenwerken, vertrouwen en teamontwikkeling zijn de uitgangspunten van deze training. De training zal blijvend worden herinnerd als speels, interactief en in ‘beweging’. De kernwaardes zijn deskundig, toegankelijk en gedreven. “Samen maken we het verschil”.

·         Training glanzend presenteren

Hoe kan ik schitteren tijdens mijn presentatie? Hoe kan ik als coördinator, coördinator in mijn kracht staan en daarmee anderen inspireren om in beweging te komen? Deze workshop gaat over wie jij bent. Wat is jouw persoonlijke kracht? Hoe laat je jouw passie zien om anderen te inspireren en mobiliseren? Hoe presenteer je je én je organisatie? Je gaat ook zelf aan de slag om je te presenteren.

·         Persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Jouw effectiviteit staat tijdens deze training centraal. Deze training staat in teken van ervaren, inzicht, verkrijgen door te doen. Ontdekken hoe je jezelf vastzet, door bijvoorbeeld te vechten, vluchten of niet in beweging te komen.

·         Training “TeamBeelden”

Een creatief en verbindend training/ “werkdag waarbij het team individueel en gezamenlijk onder inspirerende leiding van beeldkunstenares aan de slag met samenwerken in de vorm van beeldhouwen van speksteen.


Wat anderen vonden:

“Waardevol, leerzaam, bevestigen dat we goed bezig zijn, Andrea Boer -Woord en Daad”

“Ik weet beter hoe ik mijn vrijwilligers wil laten glanzen! Bo Teekens – Weet”

“Dank je wel voor je wijze woorden en uitleg in de Masterclass. Veel geleerd veel met mensen gesproken. Het was een super dag en jij hebt het goed gedaan. Er was een eenheid dank je wel,  Riet Verbeek- Inloophuis Esperanza”

“Diverse handvaten. Leerzaam, zet tot nadenken.”

“Absoluut elementen / tips bij de kop gepakt waar ik in de praktijk wat mee kan.”

“Bewustwording van manieren van communiceren. Blijven vragen en spiegelen. ”

“Heel goed om op een andere manier naar mensen te kijken en je bewust te zijn van de verschillen.”

Agenda>>

Tarief

De kosten voor incompany trainingen zijn vanaf € 600,- per dagdeel, afhankelijk van de soort training, voorbereiding en afstand.

Contact>>