Coaching ervaringen

Ellen

“Het was erg fijn om met Pauline samen te werken. Pauline is niet alleen een goede coach maar ook een echt mens. Ik ervaarde de coaching als een sessie van mens tot mens. Het gesprek verliep natuurlijk en ongedwongen. Dat wat ik wilde bespreken kwam op een natuurlijke manier ter sprake. Pauline kan goed luisteren, weet de juiste vragen te stellen en geeft ‘instrumenten’ om het probleem en de oplossing inzichtelijker te maken. Na afloop voel ik me rijker en ik bruiste van de energie. Dank je wel Pauline!”

Monic OpveldMonic OpVeld

“Als je bereid bent om naar jezelf te kijken bieden de oefeningen van Pauline handvatten om tot inzicht te komen.
Durf jezelf te zijn, je bent uniek!, straal dat uit! Pauline laat je zien hoe!
Dit is het begin….. hier stopt het niet!

Whaaw Ria van de Pol (2)Ria van de Pol voedingsdeskundige

“De training ‘Wat maakt jou UNIEK’ en jouw coaching heeft mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en me bewust gemaakt van mijn valkuilen. Door in mijn kracht te staan kan ik me focussen op de juiste keuzes in mijn werk.

Dank je wel Pauline voor je prettige coaching.”

xandra gruysXandra Gruys

Ik heb Pauline leren kennen als een prettig mens, ze is geïnteresseerd en betrokken. Pauline wekt vertrouwen / is prettig om mee te werken. Ze heeft allerlei methoden en technieken in haar bagage om tot resultaten en inzichten te komen, variërend van familieopstellingen tot een feiten -probleem- doel-actie matrix. Mij heeft ze meegenomen op een reis om feiten, problemen, doel en actie te bepalen aan de hand van een gestructureerde werkwijze en een goed gesprek. Dank Pauline!

talitha3Talitha Elmendorp

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik je heb leren kennen en dat we reeds een paar succesvolle sessies hebben afgerond. Je hebt mij meer inzicht en zelf-vertrouwen in weten te geven, en het pad waar ik naartoe wil is mij nu veel duidelijker geworden. Ook neem ik nu gerichter actie en voel ik mij veel steviger in de benen staan. Jouw techniek van coaching geeft vertrouwen en moed omdat je de kracht vanuit jezelf ontdekt en het niet buiten jezelf zoekt. Je bent in het proces ook een goede vriendin geworden en dat is ook erg waardevol. Bedankt voor alles. Talitha beschreef ook haar familieopstelling ervaring>>

Kathelijne

““Pauline heeft mij geholpen om de cirkel weer rond te maken en mij weer contact laten maken met mijn diepste ik. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.”

Petra

“Prettige coach, goede klik. Met aandacht en zorg maar ook ‘stevige’ gesprekken en ergens op doorgaan. Heel fijne manier van connecten. Heel veel dank voor fijn gesprek met zeer positief resultaat in zo’n korte tijd”