Processed with VSCOcam with m5 preset

Hoe vaak laat je kansen toch maar aan je voorbijgaan. Geen tijd, geen energie, angst, wat vinden anderen of andere redenen, lees misschien wel uitstelgedrag of afstelgedrag.

Ontkenningsgen

Afgelopen weken viel mij toch weer op bij veel ontmoetingen en gesprekken die ik met mensen had dat ze kansen lieten liggen. Ook passeerden interessante artikelen die mij hierover inspireerden. Zoals in het Parool Hoogleraar Jaap Goudsmit die ons “ontkenningsgen” onderzoekt en graag naar het programma “Ik vertrek” kijkt. “Ik zie in Ik Vertrek vaak wat echte levensenergie is.”

Hoe werkt ons menselijk brein eigenlijk? Waar zien we kansen? En waar de ene persoon een sprong in het diepe neemt, zie je de ander rondjes draaien, ontkennen, vluchten of apathisch af te wachten.

En dan hoor je verhalen, ontmoet je mensen, of mag ik mensen coachen en begeleiden en ontdek je dat dat het wel kan! Wat kunnen mensen dan “glanzen”…

⇒ Dan klopt het verhaal als je altijd maar hetzelfde geitenpaadje blijft lopen, dit paadje steeds dieper en dieper ingesleten wordt

⇒ Of je krijgt wat je altijd blijft doen.

⇒Of je vindt je partner of je werk saai, of je team verandert niet…

Dus wil je wat anders, vernieuwing of verandering? Verleg dan je geitenpaadje. Net even een andere route. Je ontdekt nieuwe dingen en dat verandert je perspectief.

Stap uit Comfortzone

Stap uit je comfortzone en je ziet de dingen ineens heel anders. Een andere dynamiek. Andere ontmoetingen. Iets anders doen, iets nieuws aangaan. Je krijgt energie ervan in plaats dat het energie kost.

519-quote-als-je-doet-wat-je-altijd-doetDUS… Ga wat anders doen.

Die beweging alleen al geeft je energie. Je merkt dat de wereld niet alleen maar dat is wat het is of lijkt maar dat er veel meer is.  Er is verschil en ja het kan anders. En dat maakt ons sterker. Je krijgt zomaar zin of goesting zoals de Belgen zeggen om nog meer doen. En dat maakt ons weer gelukkiger en (veer)krachtiger. Wat we doen is dat we ons negatieve, saaie patroon doorbreken. En een nieuwe wereld met mogelijkheden ontdekken.

Uitreiken

Uitreiken is het toverwoord. Naar die kans, een verandering, een beginnetje.

Ik nodig jou uit het ook te doen!!!

En nou ga ik je een kans geven.

  • Om met mij kennis te maken
  • Om met jezelf kennis te maken
  • Om uit je comfortzone te stappen.
  • Om iets te doen wat je misschien nog niet hebt gedaan.

De eerste stap is wel aan jou…

⇒ Pak die telefoon en bel 0640245702
⇒Of stuur een email naar pauline@glanskracht.nl

Maak een afspraak met mij. Dan help je graag om je pad alvast een klein stukje verder te verleggen en om je laten zien dat het anders kan.

Daar ga ik van glanzen en jij nog veel meer….