a5-flyer-systemisch-28-sept-woensdag-kopie-2

  • Wil je eens iets magisch meemaken wat jou verrijkt?
  • Zit je niet helemaal lekker in je vel?
  • Wil je iets veranderen in je leven en krijg je er geen grip op?
  • Wil je meer uit jezelf halen en je persoonlijk ontwikkelen?

Ontdek de krachtige werking van Systemisch Werken!

Pauline van Cromvoirt – Glanskracht, organiseert graag in Badhoevedorp weer een avond met systemisch werken ook wel bekend als familieopstelling. Enkele deelnemers brengen een vraagstuk op het gebied van werk of privé in en onder professionele begeleiding wordt een dilemma ontknoopt.
Misschien herken je ook wel dat je soms vastloopt. Dat je in je gedrag- en denkpatronen “verstrikt” ben geraakt! In thuis- of in werksituaties! De bron is veelal ons ‘systeem’ van herkomst en dat begint met onze familie en of ander systeem waartoe je behoort.
Familieopstelling Badhoevedorp

Wat is Systemisch werken/ familieopstelling?

We behoren allemaal tot systemen toe: bijvoorbeeld een land, een cultuur, een godsdienst, werk, je school, je sportclub. Systemen hebben op allerlei niveaus invloed op ons dagelijks leven; mentaal en fysiek, op het werk of privé. Onze allereerste bron is de familie, dat is onze bron van herkomst waaruit we worden geboren en (meestal) opgroeien. We zijn ons meestal niet bewust waar het vastlopen vandaan komt. Systemisch werken (familieopstelling) is een methodiek. Het helpt je om jouw knelpunt ofwel verstrikking beetje bij beetje te ontwarren. Tijdens de opstelling nemen personen de plaats in van familieleden, collega’s, gebeurtenissen of andere belangrijke elementen die een rol spelen bij de ingebrachte vraag of probleem. Verborgen dynamieken worden op deze manier zichtbaar. Het doel van een opstelling is naar oplossingen of nieuwe invalshoeken te zoeken en deze dan uit te proberen. Deze avond wordt georganiseerd voor iedereen die het aandurft om een stap te zetten in een persoonlijk of werk gerelateerd thema. Uitleg familieopstelling in een kort filmpje

Ben je geïnteresseerd en wil je dit eens ervaren?

En hier vind je mijn webinar die ik recent gaf over mijn ervaring Wat doet systemisch werken/ familieopstelling?

Wanneer?

Data
Nader te bepalen
Locatie:
Inloophuis Badhoevedorp Esperanza –  Badhoevedorp Of nader te bepalen
Tijd:
Inloop 19.00 uur Aanvang 19.30 – 22.00 uur
Aantal:
Maximaal 15 mensen.
Prijs:
€ 25- incl. btw, boekingskosten en koffie/thee.
€ 45,- garantie dat je persoonlijke vraag inbrengt en wordt opgesteld.
Aanmelden:
Graag hier aanmelden 

 Familieopstelling Badhoevedorp Wat doet Systemisch werken / familieopstelling webinar? Door Pauline vertelt in een webinar.

Over Pauline

Pauline van Cromvoirt – Glanskracht

Pauline is een professionele (en gecertificeerde) begeleider en werkt praktijkgericht. Veiligheid en vertrouwelijkheid staat hoog in het vaandel. Zij biedt geïnteresseerden de mogelijkheid kennis te maken met Systemisch werken (familieopstellingen) of verder uit te werken. Met deze avond wordt ook een goede doel ondersteund. Wil je zelf een -geheel vrijblijvend- een extra bijdrage aan het  Inloophuis Esperanza in Badhoevedorp, een ‘thuis’ voor kankerpatiënten en naasten, dan wordt dat zeer gewaardeerd.
VOL = VOL  Op de avond zelf is aanmelding en betaling niet mogelijk. Bestellen >>

Wat onze deelnemers vonden…

“Ik heb nieuw inzicht gekregen in mijn relatie tot mijn ouders” “Bijzonder om zo mee te voelen met de ‘rol’ die je inneemt. Mooi het teruggeven van de ‘last”. “Ik realiseerde me plotseling iets over de relatie tussen mij en mijn zoons”. “Dat je familieopstelling niet persé met je familie hoeft te doen. Nieuwe inzicht is dat het bevrijdend werkt.” “Leerzaam en helderheid gevend maar ook rust. Dat laatste door jullie manier met de mensen om te gaan.” “Ik vond het een fijne avond. Goede sfeer, plezierige groep mensen. Ik ben geraakt dus er heeft iets bij mij plaats gevonden wat na gaat werken.” Een uitgebreid verhaal lees je hier>>

Meld je hier aan.

Familieopstelling Badhoevedorp