familiepuzzle-210786_1280Wil je eens betaalbaar kennismaken met familieopstellingen? Dan is dit je kans.

Margret Hintze – Hintze Communicatie en Pauline van Cromvoirt – Glanskracht, beiden gecertificeerde coaches geven ter kennismaking aan Badhoevedorp en omgeving een avond met familieopstelling. Enkele deelnemers kunnen een dilemma inbrengen en onder professionele begeleiding de verstrikking laten ontknopen.

We maken gebruik van de ruimte van het Inloophuis Esperanza (voor kankerpatiënten en naasten) in Badhoevedorp.
Iedereen is van harte welkom. Dus niet alleen specifiek mensen die iets te maken hebben met kanker (of gehad). Als bijdrage vragen we € 25,- om de onkosten te dekken. Alles wat overblijft is een gift voor Inloophuis Esperanza.

Aanmelden (en betaling) alleen via
Eventbrite - Kennismaking familieopstelling in Badhoevedorp

Locatie: Inloophuis Esperanza,  Sloterweg 22, 1171 CR, Badhoevedorp
Datum: Woensdag 24 juni
Tijd: Inloop 19.00 Aanvang 19.30 – 22.00 uur
Aantal: Maximaal 20 mensen. Vol = Vol.
Prijs:  € 25,- incl. btw en boekingskosten
Aanmelden
 Boeking en betaling alleen via link

Herken je dat je soms vastloopt? Dat je in je gedrag- en denkpatronen “verstrikt” ben geraakt? De bron is veelal ons ‘systeem’ van herkomst en dat beginnend met onze familie.

Wat is een familieopstelling?

We behoren allemaal tot systemen toe: bijvoorbeeld een land, een cultuur, een godsdienst, werk, je school, je sportclub. Systemen hebben op allerlei niveaus invloed op ons dagelijks leven; mentaal en fysiek, op het werk of privé. Onze allereerste bron is de familie, dat is onze bron van herkomst waaruit we worden geboren en (meestal) opgroeien.

We zijn ons meestal niet bewust waar het vastlopen vandaan komt. Familieopstelling is een methodiek waarbij we met een “opstelling”,  de verstrikking beetje bij beetje ontwarren. Tijdens de opstelling nemen personen de plaats in van familieleden, gebeurtenissen of andere belangrijke elementen die een rol spelen bij de ingebrachte vraag of probleem. Verborgen dynamieken worden op deze manier zichtbaar. Het doel van een opstelling is naar oplossingen of nieuwe invalshoeken te zoeken en deze dan uit te proberen. Deze avond wordt georganiseerd voor iedereen die het aandurft om een stap te zetten in een persoonlijk of werk gerelateerd thema.

Ben je geïnteresseerd, lees hier meer en meld je graag aan. Eventbrite - Kennismaking familieopstelling in Badhoevedorp

 

Margret Hintzen
Margret Hintzen – Hintze Communicatie
Pauline van Cromvoirt
Pauline van Cromvoirt – Glanskracht

Over Margret en Pauline

Margret en Pauline hebben elkaar tijdens de opleiding Systemische Werken ontmoet. We zijn professionele (en gecertificeerde) begeleiders en werken praktijkgericht. En uiteraard bieden wij veiligheid en vertrouwelijkheid. Om geïnteresseerden de mogelijkheid te geven kennis te maken met Systemisch werken (familieopstellingen), bieden wij deze avond voor de kostprijs aan én steunen wij en u met de opbrengst het goede doel Inloophuis Esperanza. VOL = VOL Op de avond zelf is aanmelding en betaling niet mogelijk. Direct bestellen kan ook hieronder deze link.