shine-eyes

Wauw, wauw, wauw.Glanskracht dat is glanzen, schitteren, schijnen, stralen. Van binnen naar buiten toe. En ja dan heeft het effect op de ander en het kaatst weer terug.
Zo werkt het blijkbaar meer in de wereld.En dat is ook het gedachtegoed van Glanskracht.
Zo overkwam mij dat afgelopen zondag.
Heb ik ineens oxytocine? Je weet wel dat stofje dat geluk aanmaakt? Ja die? Ik voel mij ergggg dankbaar, blij en gezegend.

Hoe kan je de wereld in je huis halen?

Ik heb veel door de wereld gereisd. En dat doe ik nog steeds graag maar dat kan nu minder. Zo reisde ik ruim 20 jaar geleden 11 maanden door Latijns Amerika. Dat was zo rond mijn 27e jaar.  Ook toen al ervoer ik die ongelofelijke momenten van geluk. Afgelopen zondag bracht ik Amparo uit Chili naar Schiphol. Ze was zo happy en blij. Ze genoot zo van haar bezoek aan Amsterdam en deze vanmiddag aan Haarlem. Amparo logeerde 😉 bij mij via Air Bnb. Ze bracht voor haar werk een bezoek aan de UvA. Een vrouw alleen. En ze bloeide in haar eentje helemaal op, genoot van Amsterdam en van haar fiets.

Ja… Ze wilde graag fietsen, – helemaal geweldig en ook mijn ding,- en ze kreeg mijn fiets mee. Zondag checkte ze uit en vertelde stralend dat ze zo’n geweldige tijd in Amsterdam heeft. Ze genoot zo! Van haar stralende enthousiasme werd ik ook weer gelukkig. Ze had het zo naar haar zin. Genoot van onze cultuur terwijl ze mij ook meer over Chili en haarzelf vertelde. Ze straalde blijheid en vreugde uit en hoe kan het ook anders het was aanstekelijk. Ze vroeg of ze die ochtend nog “even” naar Haarlem op de fiets mocht.  En dan begin ik ook nog meer te lachen. Powervrouw.  Daar houd ik van. En dan ook nog eens met de fiets helemaal. “Natuurlijk…

fietsFietsen

Ze wilde blijkbaar geen minuut verliezen. Want nog stralender, maar vreselijk bezweet van het fietsen kwam ze uiteindelijk heel erg laat terug. Fijne snelle fiets had ik.. vertelde ze mij 😉 Ja, ja.. haar t-shirt had donkere plekken waaraan je zag dat ze drijfnat was geworden van het harde fietsen. Ondertussen had ik mij bezorgd gemaakt of ze haar vliegtuig wel zou redden. Ha ha! Nee hoor! Ach je weet het toch Pauline… , dit zijn toch Latino’s. Ze vieren het leven. Ze pakken het leven. Mañana, Mañana.. en gelijk hebben ze…

Waarom ik dit vertel mag duidelijk zijn. Hoe kan je out of the box denkend zonder zelf te kunnen reizen kennismaken met de wereld en andere culturen. Nou… dit is een manier.

En waarom ik de vertel is natuurlijk vanwege de GLANSKRACHT van Amparo. Dat is dus over de hele wereld gelijk. Want het hadden net zo goed jij of ik kunnen zijn. Ze was zo gelukkig en genoot. Dat was weer voelbaar voor mij en had ook zijn effect op mij. Ik werd er ook weer blij van en bracht haar spontaan naar Schiphol :-)…

Wat je uitstraalt krijg je terug.

Zo werkt het dus. Wat je uitstraalt krijg je terug. Je beïnvloedt mensen met je gedrag.

Wil je het zelf eens testen. Kijk maar eens hoe het werkt als je iemand lachend en blij tegemoet treedt. Om vervolgens iets gedaan te krijgen gaat erin als zoete koek. 9 van de 10 keer durft die ander geen nee te zeggen als hij of zij je iets vraagt.

Je omgeving?

En let ook maar eens op. Hoeveel mensen chagrijnig of achteloos, ongeïnteresseerd, ongeboeid iets doen of zeggen. Of ze praten over andere mensen of de dingen die niet goed zijn. Welk effect heeft het op jou?  Of het nou bij de bakker, de slager, op je werk, in de supermarkt is en misschien zelfs bij je sollicitatiegesprek! Denk je nou echt dat ze je gaan aannemen als je zo loopt te klagen wat er allemaal niet goed is? Of dat je verhaal overkomt…

Wil jij jouw ervaring waarin je merkte dat alles heel makkelijk ging hieronder delen? Of ken je een situatie waarin het juist niet werkte.

Glanzende aanbod

En nu mijn onweerstaanbare aanbod! Geïnspireerd door Amparo en glanzende anderen. En ook een beetje praktisch goedmakertje van mijzelf. Ik heb woensdag 20 september een opstellingavond geprikt. Zoals dat dan gaat is er ook iets op school van mijn dochter. Daarom verschuif ik de avond naar een week later namelijk woensdag 28 september.

Eenmalig aanbod Systemisch werken

Ennnn trommelgeroffel. GRATIS!!!! Omdat ik wil testen of ik JOU blij kan maken en JIJ MIJ! J Zo’n familieopstelling avond is voor mij liefdewerk oud papier. Ik geef ze graag omdat ik ook ook weet dat mensen er zoveel aan kunnen hebben. Dus als je wilt komen, dan ben je NU GRATIS van haar welkom.

Gratis is niet vrijblijvend! Het enige wat ik wel van je vraag is dat je je via de mail/evenementensite online aanmeld. Er is beperkt plek. Daarnaast graag een goede en serieuze motivatie omdat het anders het proces voor anderen verstoort. Kom je niet dan breng ik € 50- in rekening.

En als je nou denkt, dit was waardevol, dan mag je achteraf geheel vrijblijvend maar uiteraard wel graag een donatie achterlaten voor het Inloophuis Esperanza. Daarmee bekostigen we de ruimte en hun gastvrijheid.

Meld je dus wel online van tevoren aan!! Beperkte plekken!!