familiepuzzle-210786_1280Wil je eens kennismaken met familieopstellingen? Of weer eens verwonderd raken door de werking ervan? Dan is dit je kans.

Margret Hintze – Hintze Communicatie en Pauline van Cromvoirt – Glanskracht, beiden gecertificeerde coaches geven ter kennismaking aan Haarlem en omgeving een avond met systemisch werken ook wel bekend als familieopstelling. Enkele deelnemers kunnen een dilemma inbrengen en onder professionele begeleiding de verstrikking laten ontknopen.

Eventbrite - Kennismaking met familieopstelling in Haarlem

of scroll naar beneden!

Locatie: Belcantogebouw,  Surinameweg 22035 VA Haarlem
Datum: Woensdagavond 9 september 2015
Tijd: Inloop 19.00 uur Aanvang 19.30 – 22.00 uur
Aantal: Maximaal 20 mensen. Vol = Vol.
Prijs: € 49,- incl. btw en boekingskosten
VOL
Aanmelden:
Aanmelden, boeken en betaling alleen via link

Herken je dat je soms vastloopt? Dat je in je gedrag- en denkpatronen “verstrikt” ben geraakt? In thuis- of in werksituaties? De bron is veelal ons ‘systeem’ van herkomst en dat beginnend met onze familie.

Wat is een familieopstelling?

We behoren allemaal tot systemen toe: bijvoorbeeld een land, een cultuur, een godsdienst, werk, je school, je sportclub. Systemen hebben op allerlei niveaus invloed op ons dagelijks leven; mentaal en fysiek, op het werk of privé. Onze allereerste bron is de familie, dat is onze bron van herkomst waaruit we worden geboren en (meestal) opgroeien.

We zijn ons meestal niet bewust waar het vastlopen vandaan komt. Systemisch werken (familieopstelling) is een methodiek. Het helpt je om jouw knelpunt ofwel verstrikking beetje bij beetje te ontwarren. Tijdens de opstelling nemen personen de plaats in van familieleden, collega’s, gebeurtenissen of andere belangrijke elementen die een rol spelen bij de ingebrachte vraag of probleem. Verborgen dynamieken worden op deze manier zichtbaar. Het doel van een opstelling is naar oplossingen of nieuwe invalshoeken te zoeken en deze dan uit te proberen. Deze avond wordt georganiseerd voor iedereen die het aandurft om een stap te zetten in een persoonlijk of werk gerelateerd thema.

Ben je geïnteresseerd en wil je dit eens ervaren,  Eventbrite - Kennismaking met familieopstelling in Haarlem


Over Margret en Pauline

Margret Hintzen – Hintze Communicatie

Pauline van Cromvoirt – Glanskracht

Margret en Pauline hebben elkaar tijdens de opleiding Systemische Werken ontmoet. We zijn professionele (en gecertificeerde) begeleiders en werken praktijkgericht. En uiteraard bieden wij veiligheid en vertrouwelijkheid. Om geïnteresseerden de mogelijkheid te geven kennis te maken met Systemisch werken (familieopstellingen), bieden wij deze avond aan én willen wij ook een goede doel steunen. Wij vragen  -geheel vrijblijvend- een bijdrage aan een vrijwilligers start-up Inloophuis Esperanza in Badhoevedorp, een ‘thuis’ voor kankerpatiënten en naasten.


 

VOL = VOL  Op de avond zelf is aanmelding en betaling niet mogelijk. Direct bestellen kan ook hieronder.


 

Wat onze deelnemers vonden…

“Ik heb nieuw inzicht gekregen in mijn relatie tot mijn ouders”

“Bijzonder om zo mee te voelen met de ‘rol’ die je inneemt. Mooi het teruggeven van de ‘last”.

“Ik realiseerde me plotseling iets over de relatie tussen mij en mijn zoons”.

“Dat je familieopstelling niet persé met je familie hoeft te doen. Nieuwe inzicht is dat het bevrijdend werkt.”

“Leerzaam en helderheid gevend maar ook rust. Dat laatste door jullie manier met de mensen om te gaan.”

“Ik vond het een fijne avond. Goede sfeer, plezierige groep mensen. Ik ben geraakt dus er heeft iets bij mij plaats gevonden wat na gaat werken.”