Afbeelding3In contact krijg je resultaat

Je bent fondsenwerver, coördinator, relatiebeheerder of communicatiemanager. Je hebt contact met je relaties: donateurs, major donors, vrijwilligers of je collega’s intern. Je beheerst de fondsenwervende technieken en communicatie vaardigheden. En toch blijkt dat niet altijd voldoende te zijn. Je vraagt je af hoe je je effectiviteit kunt vergroten.

Deze Masterclass Effectief communiceren voor fondsenwervers biedt jou handvatten voor een effectieve communicatie, voor betere en langdurige relaties en samenwerking. Effectieve communicatie leidt tot verbinding en dus tot betere resultaten als fondsenwerver met je donateurs, of als medewerker met je collega’s. Het gaat niet om zijn wie je bent, herkennen wie de ander is en van daaruit aansluiten op de ander en sturen in de samenwerking. Vanuit het contact maak je dan contract.

Afbeelding2Wat ga je leren?

  • Welke communicatie stijlen zijn er, hoe herken ze en welke is de mijne.
  • Hoe kan ik mijn eigen mindset (stemming) en fysiologie gebruiken om in contact te komen.
  • Hoe haal ik het beste uit mezelf en sluit ik beter op de ander aan.
  • Hoe kan ik mensen leren kennen, verbinden, relaties opbouwen en onderhouden?
  • Hoe kan ik contact omzetten in contract?
  • Hoe kan ik mijn relatie bedienen zo dat hij meer gaat geven… in geld en in tijd.

Doelen

  • Je hebt handvatten om op verschillende manieren te communiceren met mensen.
  • Je hebt inzicht hoe je van invloed bent op mensen: je collega’s, relaties, donateurs.
  • Met gebruik van je nieuwe inzichten en handvatten kan je beter sturen op je doel.

150Voor wie?

Voor fondsenwervers, coördinatoren en managers die effectiever willen communiceren, betere relaties willen opbouwen en succesvol willen samenwerken en hun doelen willen realiseren.

Willeke Lekanne dit Deprez

Willeke is psycholoog en geschoold in NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk. Zij is iemand die zichzelf graag ontwikkelt en de uitdaging aan gaat om anderen in hun ontwikkeling te stimuleren. Haar huidige werk als gemeentelijk beleidsadviseur zet zij zich graag in als coach en trainer. Haar werkwijze laat zich als volgt omschrijven: Op een speelse manier met serieuze zaken aan de slag gaan om de ander vanuit eigen kracht een persoonlijk doel te laten realiseren. Kenmerkend zijn haar analytisch vermogen, resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid, professionaliteit, communicatieve vaardigheden, rust en betrouwbaarheid.

Pauline van Cromvoirt

Meer dan vijfentwintig jaar werkte Pauline als fondsenwerver/ marketeer bij diverse reclamebureaus en charitatieve instellingen. Voor KWF Kankerbestrijding heeft zij het evenement SamenLoop voor Hoop succesvol geïntroduceerd. Haar hart en passie ligt bij mensen. Met opleiding NLP, Transactionele Analyse Systemisch werk heeft zij haar kennis in mensen, relaties en hun gedrag vanuit het ‘hart” verder verdiept. Pauline is freelance fondsenwerver, en coacht en traint teams, medewerkers of vrijwilligers in non-profit organisaties

Inschrijven

De Masterclass met netwerkborrel is dinsdag 3 juni van 10.00 – 17.00 uur bij Madame de Pompadour, Langsom 28 in Amsterdam. Inschrijven kan hieronder op deze websitepagina. Deelname aan de Masterclass  is € 295,- exclusief BTW, inclusief koffie, thee, lunch en netwerkborrel na afloop. Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk twee weken voor de Masterclass. Na die termijn vindt er geen restitutie plaats.

Nu met glanzende kennismakingskorting van € 295,- voor € 195,-

 pdfklikhier

aanmeldenklikhier

Wat onze deelnemers ervan vonden…

“Goede sfeer positief programma, inhoudelijk goed & bewustwording gecreëerd. Prettige presentaties & leuke afwisseling van beide dames, bedankt”

“Absoluut elementen / tips bij de kop gepakt waar ik in de praktijk wat mee kan.”

“Bewustwording van manieren van communiceren. Blijven vragen en spiegelen.”
“Heel goed om op een andere manier naar mensen te kijken en je bewust te zijn van de verschillen.”

 

Ja, ik kom naar de Masterclass Effectieve Communicatie op dinsdag 3 juni 2014

 

Controle