If you can dream it you can do itIk heb een vraag aan vrouwen

Momenteel ontwikkel ik een vrouwen coachingsprogramma met ook een online onderdeel erin. Graag wil ik het programma afstemmen op wat leeft onder vrouwen 40 – 55 jaar. Op basis van de wensen,  behoeften van vrouwen en de dilemma’s waar vrouwen tegen aanlopen kan ik mijn programma tailormade aanbieden. Als dank voor je hulp ontvang jij gratis 2 maanden, elke week, het uitgewerkte onlineprogramma (waarde € 194,-)  Doe je mee?  Dank je wel. Volg de link>>

 

 

 

midlifezwite

  • Ik zie om mij heen veel vrouwen die niet hun volledige vermogen durven te benutten. Daardoor voelen vrouwen zich niet senang en mist er iets in hun leven; qua werk, gezin of andere privézaken.
  •  Ik zie om mij heen veel vrouwen die in een fase in hun leven zitten waarbij ze het gevoel hebben dat ze meer uit hun leven willen halen.
  •  Ik zie en hoor veel vrouwen om mijn heen die vast lopen in hun huidige situatie. Herken je dat?

Vrouwen Glanskracht

En dat is ontzettend jammer want wij vrouwen hebben onze vrouwen power. Onze vrouwen kracht. Onze Glanskracht. En die moeten we laten schijnen, vind ik. Anderen mee inspireren. Een voorbeeld zijn voor onze kinderen. Er zijn gelukkig veel inspirerende vrouwen, zoals Annemarie van Gaal, Sheryl Sandberg, Angelina Jolie, Oprah Winfrey, Moeder Teresa maar ook Susan Boyle. En kijk en luister naar deze vrouwen waar ze vandaan kwamen en hoe ze nu zijn.  Machtig interessant.

Waarom zouden wij dat niet kunnen?

Het is dus een kwestie van wrijven, poetsen, polijsten en dan komt de glans.

Wij vrouwen leven niet onze volledige potentie, ons geluk en dat is dood en doodzonde!  Ik bedenk me iedere keer weer welke successen wij vrouwen nu al hadden kunnen hebben, wanneer we gewoon meer lef hadden gehad. Voor mij staat doen gelijk aan in beweging komen en uitreiken naar je doel, naar jezelf met je talenten en vaardigheden. Sta op en zet een volgende stap naar je succes!

Voor vrouwen als jij wil ik helpen met het stellen van je doelen en het realiseren van je dromen, wensen en verlangens. Ik wil jou helpen de juiste stappen te zetten en deze stappen door te voeren. Ik wil jou helpen om gelukkig en succesvol te zijn.

Online vrouwenprogramma

De komende maanden ga ik een (online) vrouwenprogramma ontwikkelen dat je stap voor stap helpt om je beter te voelen, gelukkiger te maken en succesvoller. Deze nieuwe Glanskracht dienst wil ik voor veel vrouwen toegankelijk en betaalbaar maken. Het voordeel is daarbij ook dat je zelf kan kiezen wanneer jij klaar bent voor de volgende stap.

Met dit programma wil ik jou helpen om je potentie ook daadwerkelijk te benutten en je doelen te bereiken. Dus jouw vrouwen Glanskracht.

Om de inhoud van dit programma goed aan te laten sluiten bij de wensen, behoeften en dilemma’s heb ik een paar vragen voor je. Je kan hem ook anoniem invullen. Alleen dan ontvang je geen gratis 2 maanden online coaching.

Naar de vragen>>