vrouwsparkWil je mij helpen?

Nu ruim anderhalf jaar met Glanskracht van start te zijn, kijk ik terug op veel mensen en organisaties te hebben mogen helpen, veel te hebben geleerd, me verder te hebben bekwaamd met opleidingen en inspirerende seminars en vooral ook op bijzondere ontmoetingen. Het begeleiden van mensen en in hun kracht zetten hebben mijn passie. Deze ontmoetingen, ervaringen en gesprekken hebben ertoe geleid dat ik een volgende stap wil maken met Glanskracht. Daarbij vraag ik je hulp.

 Sparkle

Ik ontmoet veel vrouwen in en om mijn leeftijd die een sparkle lijken nodig te hebben om een volgende stap te kunnen en durven zetten. Vrouwen die (onbewust) weten dat ze niet volledig hun potentie leven.

Ik loop nu met een plan rond om een vrouwenprogramma te ontwikkelen afgestemd op de behoeften bij vrouwen.

Midden in het leven

De afgelopen periode kwam ik veel vrouwen tegen die – net als ik- midden in het leven staan. Ze worstelen met vraagstukken. Je kinderen zijn uit de ‘luiers’ . Kinderen zijn naar middelbare school of gaan naar voortgezet onderwijs. Zijn geslaagd. En na zo’n schoolperiode komt er nu meer tijd voor jou als vrouw. Of ik ontmoette vrouwen die meer hun passie willen volgen en ook nog niet hun oude leven durven los te laten. Anderen willen iets anders doen dan hun huidige baan of branche waarin ze zitten. Weer anderen worstelen met meer tijd voor zichzelf in plaats zich “op te offeren” aan het gezin, hun partner, familie. Weer andere vrouwen willen meer geld voor zichzelf verdienen. En dan zijn er vrouwen die nog zoekend zijn naar de balans in hun leven met hun ouder wordende ouders of zelfs het verlies van hen.
Het zijn vrouwen die eigenlijk ook een volgende stap willen zetten maar nog niet weten hoe of waar te beginnen.  Met andere woorden allemaal vrouwen die het idee hebben dat ze niet hun volledige potentie benutten, iets anders willen. Vastlopen in de huidige situatie. Herken je dat?

The best gift ever

De vrouwen die ik ontmoet waarbij ineens hun leven op hun kop staat zoals verlies van gezondheid (ziekte bv kanker) of scheiding, events met een high impact dan word je gedwongen om de betekenis van je leven te heruitvinden. Misschien  zelfs wel een gift zou ik zeggen. Kijk maar eens naar dit  filmpje van Stacey Kramer The best gift Daarop wil je toch niet wachten…?

vrouwraamVrouwenkracht

Het is ontzettend jammer als we onvoldoende in onze kracht leven. Want wij vrouwen hebben onze vrouwen power. Onze vrouwen kracht. Onze Glanskracht. En die moeten we laten schijnen vind ik. Anderen mee inspireren. Een voorbeeld zijn voor onze kinderen. Er zijn gelukkig veel inspirerende vrouwen, zoals Annemarie van Gaal, Sheryl Sandberg, Angelina Jolie, Oprah Winfrey, Moeder Teresa maar ook Susan Boyle. En kijk en luister naar deze vrouwen waar ze vandaan kwamen en hoe ze nu zijn. Machtig interessant. Waarom zouden wij dat niet kunnen?

Poetsen en wrijven

Het is dus een kwestie van wrijven, poetsen, polijsten en dan komt de glans. Wij vrouwen leven onvoldoende onze potentie, ons geluk. Dat is dood en doodzonde! Ik bedenk me iedere keer weer welke successen wij vrouwen nu al hadden kunnen hebben, wanneer we gewoon meer lef hadden gehad, meer voor onszelf durfde te kiezen, meer richting durven te geven in wat je wilt. Voor mij staat doen gelijk aan in beweging komen en uitreiken naar je doel, naar jezelf met je talenten en vaardigheden. In jezelf te geloven. Sta op en zet een volgende stap naar je succes!

 Vrouwenprogramma

Geïnspireerd door onze vrouwelijke kracht wil ik met mijn bedrijf en mijn talenten de aandacht op vrouwen gaan richten. Mijn doel is om jou te helpen. Om jezelf uit te (her)vinden. Ik wil voor vrouwen als jij een bron van inspiratie zijn en mijn kennis, ervaring en netwerk met je delen. Daarvoor wil ik een vrouwen programma ontwikkelen, gebaseerd op betaalbaar met e-learning modules of groepsactiviteiten en 1 op 1 coaching.

Dromen

Met dit programma wil ik jou helpen met het stellen van je doelen en het realiseren van je dromen, wensen en verlangens. Ik wil jou supporten om de juiste stappen te zetten en deze stappen door te voeren. Ik wil jou begeleiden om je eigen geluk te vinden, te voelen en ervaren om daarmee succesvol in je leven te staan en af te stralen naar je omgeving.
Alleen om dat te bereiken, heb ik jouw hulp nodig.

Wil je mij helpen?

En dus… vraag ik me af… waar kan ik jou mee helpen?
Waarover wil jij dat ik in mijn blog ga schrijven bijvoorbeeld? Welke onderwerpen vind jij interessant? Waar loop jij tegenaan? Waar zou je de komende tijd willen leren? Welke thema’s en vraagstukken heb jij? Wat denk jij dat je nodig hebt om je doelen te bereiken?

Cadeau

Plaats de onderwerpen waar ik jou mee kan helpen in het reactieveld hieronder. Als dank voor je reactie ontvang je van mij een CADEAU! Jouw reactie wordt beloond met een gratis Coaching ter waarde van €150,00! Een coachingssessie van een uur waarbij je je eerste stappen. Aarzel niet om een onderwerp te noemen, dat anderen misschien ook hebben genoemd. Plaats het gewoon. Zo kan ik zien welke van de onderwerpen ‘zwaar wegen’.

Als je liever privé laat weten, mail mij dan, pauline@glanskracht.nl Alleen bedenk dat je met jouw reactie anderen helpt te laten zien dat zij niet alleen met deze vraagstukken worstelen. Je inspireert een andere vrouw door te laten zien dat zij, de lezer niet de enige is.

Ik kijk uit naar je reactie in welke vorm dan ook.

Glanzende groet,
Pauline

PS. Hebben je vrienden ook baat bij mijn blog? Deel deze blog graag met hen!

Mijn missie en droom

Mijn droom is in 2020 10.000 vrouwen te hebben geïnspireerd in hun vrouwen glanskracht. Ik help daarbij vrouwen meer hun kwaliteiten te benutten en om meer uit hun leven te halen. Het effect van vrouwen (glans)kracht heeft resultaat op het gebied van werk, familie/relaties, gezondheid en geld.