RvH Studio 52nd

RvH Studio 52nd

Zin in chocolade? Zin in vernieuwing? Zin om te ont -dekken? Om te leren? Of zin in … ?

Gisteravond (maandag) ben ik met mijn tienerdochters en onze vriendinnen naar de voorstelling “Zin” gegaan. Een voorstelling over de zin, waanzin en onzin van liefde en sex. Een aanrader!

Zin in theater

Een mooie voorstelling die een seksuele eyeopener voor tieners kan zijn. Het is een leerzame en speelse voorstelling om jongeren bewust te maken over sex in verschillende contexten. De remmen gaan los en maakt dat deze snelle voorstelling jongeren zeker zal “bekoren”. Knap dat ervaringsdeskundigen, kansarme jongeren, deze voorstelling zelf hebben geschreven en de tekst authentiek is.

Lees meer hierover in de theaterkrant>>>

Ervaringen uit je jeugd

Sommige ervaringen zijn echt schrijnend. Eén scene uit de ervaringen van deze jongeren is dat een jongen die vroeger is aangerand door zijn oom, zelf zijn seksuele uitspattingen lees frustraties doorgeeft. Hij neemt een klasgenoot mee naar huis en misbruikt haar. Hij geeft door..

Dit is een heftig voorbeeld maar geeft ook weer aan hoe wij gevormd worden door onze jeugd en dat doorgeven in ons leven aan anderen. Bewust of onbewust.

Patronen

En welke patronen zijn er bij ons ingesleten? Zijn we ons ervan bewust?

Deze patronen of vergelijkbare, onze overlevingsmechanisme staan ons vroeg of laat in de weg. Thuis, op het werk, in relaties, in geluk.

Ontknopen

Onderzoek je dynamieken, je pijn, je kluwen, je verstrikkingen dan kan opruimen ervoor zorgen dat je levensenergie, je geluk en succes weer gaat stromen.

Coaching  kan je helpen. Systemisch werken of familieopstelling is ook een prachtige manier om te verstrikken weer te ordenen.

Familieopstelling

Woensdag 28 september is er weer een avond systemisch werken / familieopstelling. Voor mannen en vrouwen. Geef je op.

Of kom eens praten of ik je kan helpen. Zin erin?

Ook ben inzetbaar voor team trainingen, coaching op het werk.