gerberaIMG_20160427_110938Pak jij deze laatste kans?

Daar ben ik weer.

Misschien ben je wel klaar met mijn vele posts. Ik waag het er toch op om je weer te benaderen.

Wat maakt jou UNIEK?

Omdat ik echt vind dat je je daarvan bewust dient te zijn! En omdat ik het je ook gun om het beste uit jezelf te halen. Vind je zelf ook niet?

Reflectie heeft mij zo geholpen om de volgende stap in mijn leven te kunnen maken.

Daarom geef ik ook de training Wat maakt jou uniek?

Ik zie graag dat wij vrouwen stralen en onze talenten doorgeven aan de wereld in plaats van onszelf klein, of gedeisd te houden of te conformeren.

Gisteren ging ik met iemand die ik nog niet zo kende naar de Floralien in Gent. Een alternatief voor een natte Koningsdag. Overigens een echte aanrader, die Floraliën, een indrukwekkende bloemen, planten kunstmanifestatie.

Iedereen heeft ontwikkelpunten

Naast de mooie ervaring ook intense gesprekken gehad. En ja voor mij ook wederom de bevestiging hoe groots of hoe klein je ook bent er zijn altijd dilemma’s, pijnpunten en vraagstukken in iemands leven. De obstakels op je levensweg, die staan figuurlijk in de weg. In mijn blog van afgelopen dinsdag met het verhaal van de koning en de rots is daar een mooi metafoor van. Je kan rotsen ontwijken, negeren, vluchten alleen kom je er niet mee verder. Wil je verder dan moet je durven de rots te verleggen. Dat is mijn uitgangspunt en met mij vele bekende goeroes, coaches, trainers, inspirerende leiders, en succesvolle mensen.

Dus kom op ga het aan!

Duidelijkheid over jouw waarden

Aan de basis van je gedrag liggen je waarden. Jouw waarden zijn het fundament waaruit je beslissingen neemt, je het leven ziet en ervaart, sociaal reageert. Duidelijkheid over je waarden geeft je rust en tegelijkertijd ook ruimte. Om te leven zoals jij wilt. Het werkt als een soort kompas in het maken van keuzes. Een blueprint om je richting in je leven te kunnen bepalen.  En het kan je helderheid geven om de stap te zetten om misschien je carrière te veranderen of ander levensdoel te formuleren, op je werk, thuis.

Als je je waarden onderzoekt, bekijk je jezelf vanuit een helicopterview naar jouw leven, wat jij nog ECHT belangrijk vindt. Dan kan je je eigen keuzes gegrond maken en niet laten meeslepen wat anderen van je vinden of zou moeten

Ontdek je waarden en ontvouw verder je eigen mogelijkheden.

Zo gaan we in de training uitgebreid stil stilstaan wat voor jou echt belangrijk is in je leven. Jouw waarden om mee te beginnen.

Op jouw vrouwelijke Glanskracht!

Laatste kans dus. Tot 1 mei training Wat maakt mij uniek! Voor slechts € 69,- >>