foto zaklopen(Be)speuren, boeien, betrekken, begeleiden, binden en bloeien

Hoe kan je samen met vrijwilligers je organisatie doelstellingen halen? Ja, je kan met vrijwilligers samen je organisatie profileren, hulp of zorg bieden, voorlichting geven en zelfs fondsenwerven. Elk onderdeel apart maar het kan ook geïntegreerd.

Vrijwilligers hebben zeer uiteenlopende motieven voor het doen van vrijwilligerswerk. Vrijwilligers willen betekenis geven. Ze willen uiting geven aan hun waarden. Waarden zoals hulpvaardigheid, medemenselijkheid, betrokkenheid en verantwoordelijkheid.27mei2014banner

Als organisatie kan je gebruik maken van deze betrokkenheid van vrijwilligers én hun expertise. Samen met vrijwilligers levert het je meer verbinding, impact en resultaat op. Maar hoe doe je dat?

Pauline van Cromvoirt geeft op dinsdag 27 mei 2014 een Masterclass ‘Leiderschap van vrijwilligers&jou’ waarin deze aspecten allemaal aan bod komen.

Doel van de Masterclass

  • Welke ‘glanskracht’ heb jij in huis om vrijwilligers aan te trekken?
  • Hoe vind je nieuwe vrijwilligers?
  • Hoe betrek je vrijwilligers bij je organisatie?
  • Welke organisatiestructuur kan je gebruiken?
  • Hoe begeleid en faciliteer je vrijwilligers?
  • Hoe onderhoud je je vrijwilligers?
  • Hoe bloeien je vrijwilligers en dus ook je organisatie?

Doelgroep

De training is bedoeld voor fondsenwervers of coördinatoren van vrijwilligers van grote, middelgrote tot kleine en startende organisaties. De Masterclass verdiept de mogelijkheden van de ongelooflijke kracht van jouw vrijwilligers. Hoe haal je het beste

foto gele hesjes

van jezelf en je vrijwilligers naar boven. De Masterclass doet je beseffen dat je meer kwaliteit in huis hebt, naar boven kan halen en effectief kan inzetten. Je ervaart praktisch met gebruik van nieuwe inzichten en eyeopeners leiderschap van jezelf en je vrijwilligers.

Inschrijven

De Masterclass is dinsdag 27 mei van 10.00 – 16.00 uur in de ruimte bij Madame de Pompadour, Langsom 28 te Amsterdam. Inschrijven kan via glanskracht.nl en is mogelijk tot één week voorafgaand aan de training via deze website. Deelname aan de Masterclass kost € 295,00, exclusief BTW, inclusief koffie, thee, lunch en netwerkborrel na afloop. Bij deelname aan twee of meer Masterclasses ontvang je € 45,00 korting.

Wat vonden andere deelnemers?

Waardevol, leerzaam, bevestigen dat we goed bezig zijn, Andrea Boer -Woord en Daad

Ik weet beter hoe ik mijn vrijwilligers wil laten glanzen! Bo Teekens – Weet

Dank je wel voor je wijze woorden en uitleg in de Masterclass. Veel geleerd veel met mensen gesproken. Het was een super dag en jij hebt het goed gedaan. Er was een eenheid dank je wel,  Riet Verbeek- Inloophuis Esperanza

Diverse handvaten. Leerzaam, zet tot nadenken.

Diverse handvaten, zelfreflectie!

 

pdfklikhier

aanmeldenklikhier